Deze creatieve klanten gingen je al voor

Ik vind het leuk om mijn klanten in het zonnetje te zetten. Ik zal ze dus taggen naar hun instagram pagina, waar je hun kunstwerken kunt bewonderen. 

Soms ben je ook gewoon benieuwd hoe een kleur op een meubel staat, eigenlijk zijn deze plaatjes dus ook voorbeelden van hoe het kan worden en hoe een bepaalde kleur staat. Vandaar dat ik het product ook heb gelinkt onder de foto’s.

In deze blog duiken we in de creatieve reis van klanten die met

Fusion Mineral Paint hebben gewerkt en ontdekken we de verbluffende transformaties.

 

@Toen.naar.nu

Ik wordt altijd blij als ik naar de Instagram pagina van Elles kijk, veel buikkastjes en verschillende kleurtjes. Maar ook andere kastjes natuurlijk. Kijk goed naar al deze mooie plaatjes, zo wordt een kleur kiezen misschien makkelijker.

Dit schrijft Elles zelf op haar website: 

Wat ik zo leuk vind is dat deze kastjes al een hele geschiedenis achter de rug hebben. Telkens vraag ik mij dan ook af hoe oud is dit kastje? Waar zou dat ene deukje vandaan komen? Juist doordat deze kastjes een verleden hebben maakt dat ze zo bijzonder.

Ik vind het zonde dat zoveel meubels worden weggedaan of dat ze zelfs naar de milieustraat worden gebracht. Waarom alles nieuw kopen, terwijl zo’n oud kastje weer super prachtig wordt als deze gerestyled is. Op deze manier dragen we daarbij ook nog eens bij aan een duurzamer leven.

Al mijn kastjes zijn geschilderd met Fusion mineral paint. Dit is een duurzame 3 in 1 verf in vele leuke kleurtjes. 

 

Buikkast in Carriage House

Carriage House

Buikkastje in Algonquin

Algonquin

Kastje in Damask

Damask

Ladekast in Bayberry

Bayberry

Kastje in Bellwood

Bellwood

Kastje in Coal black

Coal Black

Nachtkastjes in Lichen

Lichen

Buikkastje in Ash

Ash

@Studiohoutennieuw

Hier zijn we bij de Instagram pagina van Peggy.

Het geeft zoveel energie om die mooie, oude, bruine meubels in een nieuw, modern jasje te steken. Heerlijk ontspannend is dat. Ik draai mijn hand er niet voor om, om (kleine) reparaties uit te voeren. Met veel liefde knap ik een meubel voor je op of maak er een kleurrijke eyecatcher van. Maar net wat je wensen zijn. Daarin ben ik redelijk perfectionistisch, er gaat geen meubel weg voordat ik helemaal tevreden ben.

Mengkleur Bayberry - lichen
Meubel Peggy
Cashmere
Cashmere
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *