Hé, mijn eerste blog!

Ik ben Fusion mineral paint dealer!

Het staat al een tijdje op mijn lijstje om mijn eigen ervaringen met producten die ik gebruik met jullie te delen. Niet perse om je over te halen om hetzelfde te doen als wat ik doe, maar gewoon om je te vertellen wat ik van dat product vind wat ik verkoop via mijn shop.

Toen wij een tijdje geleden nog met de verbouwing van ons huis bezig waren, kwam ik in aanraking met het restylen en verven van antieke en vintage meubels. En, wanneer ik iets interessant begin te vinden, ben ik niet meer van dat onderwerp af te slaan. Zo ook het onderwerp restylen, rebrûcken, van meubels.

Welke verf ga je gebruiken, wat wordt het meest aangeraden of juist afgeraden, welke kleuren vind ik het mooiste maar vooral wat is het eindresultaat wat ik wil bereiken?
Moet de verf heel mat zijn, wil ik een strak resultaat of juist geleefder? Allemaal vragen in mijn hoofd en waarvan vooral Instagram mijn grootste antwoorden heeft gegeven.

Na heel veel uitzoek werk, reviews lezen, resultaten opzoeken kwam ik uit bij Fusion mineral paint. Een mooie mat glanzende verf met ingebouwde beschermlaag.

Van de site van Fusion mineral paint:

De Canadese fabrikant van Fusion mineral paint, Homestead House Paint Company, maakt al 25 jaar milieuvriendelijke acrylaatverf, ook voor meubels. Na 25 jaar van aanpassen en bijsturen, ontwikkelden ze met Fusion een unieke formule. Een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijk goede hechting, eenvoudig aan te brengen, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS. Deze 100% acrylaatverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding.

Toen ik ook op internet ging zoeken waar ik Fusion kon kopen, kwam ik tot mijn verbazing dat ik er minimaal 40 km voor moest rijden om dat potje verf in handen te krijgen. Of natuurlijk op internet bestellen, maar dat moest makkelijker kunnen.
Na Fusion op een aantal meubels te hebben geprobeerd, ook in verschillende kleuren, was ik volledig om. Deze verf werkt zo fijn, is makkelijk in gebruik en blijft ook na intensief gebruik goed zitten (wanneer je natuurlijk wel goed voorbereid).

Maar he, als niemand in de buurt deze verf verkoopt, moet ik dat misschien zelf wel gaan doen, en zo werd Rebrûck ineens wat sneller serieus dan gedacht. Ik heb de leverancier bericht en 2 maanden later was ik ingeschreven bij de KVK, had ik een webshop gebouwd, hebben we op de eerste markt gestaan, kwam de verf binnen, en had ik mijn eerste klanten.

Is dat niet een super verhaal? Op naar meer, meer geredde meubels, meer tevreden klanten maar vooral nog meer plezier in het werk wat ik doe.

Wil je nou ook de Fusion producten uitproberen? Onder het kopje zelf restylen kan je de verf en alle andere producten vinden die je nodig hebt voor het restylen van jouw project. Heb je vragen, je kan mij altijd een berichtje sturen. 

Maar misschien heb je zelf ook wel eens met Fusion mineral paint gewerkt. Wat was de eerste kleur die jij hebt gebruikt?

Ik geloof dat mijn eerst bestelde kleur Bayberry is geweest, ik heb een ladekastje in die kleur geverfd en het blad heb ik blank gelaten, wat een prachtige combinatie is dat!
Daarna volgen vele kleuren, Plaster, Damask, Linen, Algonquin etc, etc… 

Ik ben erg benieuwd voor welke kleur jij kiest, of hebt gekozen. Laat jij het mij weten of laat je je project zien?

#Rebruck @rebruck_ op instagram

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *