Is dat niet zonde, het schilderen van zo’n oud meubel? Is iets wat ik best vaak om mij heen hoor. Dat blijft lastig, ik vind het nog veel meer zonde als iemand dat meubel weg doet, of in een hoek in de garage laat verstoffen omdat het niet meer in het interieur past. 

Een kleurtje doet veel en kan dat ene meubel weer helemaal eigentijds maken. Het is dan toch eigenlijk helemaal niet zonde? Dat schattige kastje wat je hebt geërfd van je opa en oma krijgt zo weer een nieuwe kans in je huis.

Het is fijn als een meubel gewoon weer gebruikt wordt. Meubels en kasten van vroeger zijn zo degelijk gebouwd en gaan jaaaaren mee.  

Zelf heb ik ook een aantal oude meubels in mijn huis staan, het geeft zoveel sfeer en warmte af. Natuurlijk moet het je stijl zijn, maar een oude antieke kast past eigenlijk bijna in elk interieur. 

Maar dat meubels geschilderd kunnen worden betekend dat natuurlijk niet dat dit ook moet. Het moet bij je passen, geschilderd of  niet geschilderd. Maar wat zou het mooi zijn als we die oude stevige meubels blijven gebruiken. Want de kwaliteit van de meeste meubels kunnen het zeker aan. 

Wil je nou niet meteen de grootste verandering? Je kunt ook eerst kiezen voor andere meubelknoppen, deze geven een meubel ook een heel ander uiterlijk, zonder dat dit definitief is of zonder veel werk weer terug te draaien.

Ik ben fan, jij ook?

Elderberry
Bijzettafel koffietafel Chestler
Buikkastje in bayberry
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *