Jouw meubel laten restylen door Rebrûck in Joure, Friesland.

Ladekast in Bayberry
Antieke kasten

Jouw meubel in een nieuw, modern jasje.

Ben je dat oude, saaie meubelstuk in je huis helemaal zat? Of heb je een prachtig meubel geerft die nog steeds op zolder staat te verstoffen omdat het niet in je interieur past? Je kunt je meubel laten restylen door Rebrûck, dit kan dus dé oplossing zijn voor jou!
Wil je het een nieuw leven geven, helemaal in de kleuren van je interieur?

 Ik sta klaar om jouw geliefde meubel  weer een nieuw leven in te blazen en het perfect te laten passen bij jouw interieur.

 

 

Waarom kiezen voor het opknappen van een meubel?

  1. Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor meubelrestyling draag je bij aan een duurzamere wereld. Je geeft je oude meubel een tweede kans en voorkomt zo dat deze meubels op de stort belanden.

  2. Uniek design: Wij zorgen er voor dat je meubelstuk een uniek design krijgt dat precies past bij jouw stijl en wensen.

  3. Kostenbesparend: Meubelrestyling is vaak veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuw meubelstuk van vergelijkbare kwaliteit. Je bespaart geld zonder in te leveren op kwaliteit.

  4. Snelle transformatie: We begrijpen dat je niet wekenlang zonder je meubel wilt zitten. In mijn werkplaats in Joure zorg ik voor een snelle opknapbeurt van je meubel.

Kleurenkaart Fusion mineral paint
Elderberry

Hoe gaan we te werk bij Rebrûck restyling?

  1. Bespreken van je wensen: We beginnen met een uitgebreide bespreking van je wensen en ideeën. Samen bepalen we het gewenste eindresultaat.

  2. Ontwerp: Samen gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek concept dat past bij jouw stijl en behoeften.

  3. Restyling: Zodra we het eens zijn over de kleuren, ga ik aan de slag met de restyling van je meubel. Ik gebruik hoogwaardige materialen en technieken om het meubelstuk te transformeren.

  4. Aflevering: Na de restyling kan je zelf je meubel weer ophalen, of leveren we het af!

 

Waarom kiezen voor Rebrûck in Joure?

We combineren vakmanschap met creativiteit om meubels te creëren die perfect passen bij jouw smaak en interieur. Bovendien streven we naar 100% klanttevredenheid en werken we nauw samen met jou gedurende het hele proces.

Klaar om je meubel nieuw leven in te blazen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden van meubelrestyling voor jouw interieur!