Ultra grip – Fusion mineral paint

Ultra Grip is bedoeld voor de extra moeilijke oppervlakken om de best mogelijke hechting te bevorderen. Fusion mineral paint hecht van zichzelf al heel goed op vele oppervlakten, echter kan je soms beter een ‘primer’ gebruiken voor een nog betere hechting! 

Denk aan: Gelamineerde, gelakte of hoogglanzende oppervlakken. Je kunt er zelfs metaal, glas en zelfs sommige kunststoffen mee verven! Gemaakt met pure hars, zal Ultra Grip veel beter hechten dan verf die andere ingrediënten bevat, zoals pigmenten en mineralen.

Hoe gebruik ik ultra grip?

U start met het ontvetten van het oppervlakte dat u wilt schilderen. Schuur als dat mogelijk is licht op. Stof het schuurstof af en breng met een kwast of sponsje een dunne laag ultra grip aan op het oppervlakte. U laat de primer ongeveer 12 uur drogen en kunt er dan overheen met uw favoriete kleur van Fusion mineral paint

Deze primer is op waterbasis en bevat geen schadelijke chemicalien. Wanneer u de ultragrip op uw oppervlakte smeert kan het een beetje melk achtig eruit zien. Echter droogt de primer kleurloos op.

 
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *